Vijesti

Saopštenje za javnost

 

Komora javnih izvršitelja, kao strukovno udruženje svih javnih izvršitelja, prati i podržava mjere i preporuke Vlade Crne Gore, Instituta za javno zdravlje i drugih nadležnih organa koje za cilj imaju suzbijanje bolesti COVID-19. Vodeći se njima, preduzete su ozbiljne i adekvatne mjere u javnoizvršiteljskoj djelatnosti, kako bi ista nastavila sa vršenjem zakonom određenih poslova, a koji su predviđeni kao hitni.

 

Komora javnih izvršitelja poziva sve stranke i druge učesnike u postupku da komunikaciju sa kancelarijama javnih izvršitelja obavljaju isključivo putem Pošte Crne Gore, kontakt telefona i elektronskom poštom, a u skladu sa mjerama nadležnih institucija.

 

Na kraju, želimo da obavijestimo javnost da smo kao javna služba, koja je posvećena društvenoj odgovornosti i međusobnoj solidarnosti, posredstvom Komore donirali 3.000€ za podršku fondu Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Vlade Crne Gore, kako bi podržali napore državnih organa u borbi protiv ove zarazne bolesti.

  

KOMORA JAVNIH IZVRŠITELJA

 

 

 

 

Info

Ovdje možete pronaći imenik Javnih izvršitelja Crne Gore. Detaljnije...

Ovdje možete preuzeti uredbu o terifi javnih izvršitelja. Detaljnije...

Poslednje novosti

Kontakt

  • Add: Ulica 13.jula br. 17. Podgorica Crna Gora
  • Tel: +382 (0) 20 240 306
  • Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Vi ste ovdje: Home Vijesti Saopštenje za javnost