Vijesti

Projekat: "Odgovornost i profesionalizam u pravosudnom sistemu Crne Gore"

 

Sa ciljem jačanja profesionalnosti i odgovornosti javnih izvršitelja, Komora se priključila novom projektu koji realizuju Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i Savjet Evrope, u okviru Horizontalnog programa za Zapadni Balkan i Tursku. Tema projekta je „Odgovornost i profesionalizam u pravosudnom sistemu Crne Gore“. 

Opširnije

Održana prezentacija na temu Korišćenje web aplikacije e-Katastar

 

Uprava za nekretnine u okviru Projekta Zemljišne administracije i upravljanja (Projekat LAMP), realizuje nadogradnju katastarskog informacionog sistema koji će omogućiti između ostalog i javnim izvršiteljima, da na brz i efikasan način pregledaju podatke katastarskih evidencija u skladu sa zakonskom regulativom.

Opširnije

Mađunarodni turnir u malom fudbalu

 

Komora javnih izvršitelja Crne Gore je učestvovala na ovogodišnjem međunarodnom turniru u malom fudbalu koji je održan u Beogradu, dana 8.juna 2019.godine, u organizaciji domaćina Komore javnih izvršitelja Republike Srbije.

Opširnije

Obaveštenje medijima povodom Svjetskog dana javnoizvršiteljske profesije

 

Uvaženi predstavnici medija,

Međunarodna unija javnih izvršitelja (International Union of Judicial Officers - UIHJ), čiji je Komora javnih izvršitelja Crne Gore punopravan član od svog osnivanja, ove godine slavi 12. po redu Svjetski dan javnoizvršiteljske profesije. 

Opširnije

PROSLAVA JUBILEJA – 5 GODINA OD POČETKA RADA

 

Komora javnih izvršitelja ove godine slavi svoj prvi jubilej - 5 uspješnih godina od početka rada prvih javnih izvršitelja i svog osnivanja. Tim povodom, dana 14. maja 2019. godne, organizovana je svečana proslava u hotelu “Ramada” u Podgorici, kojoj su, pored javnih izvršitelja, prisustvovali generalni direktori i pravosudni inspektori Ministarstva pravde, predsjednica Upravnog suda i sudije Privrednog i osnovnih sudova, dekan Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore, predstavnici NVO i medija.

 

Opširnije

Potpredsjednik Vlade Zoran Pažin primio delegaciju Komore javnih izvršitelja povodom pete godišnjice rada javnih izvršitelja

Povodom pete godišnjice rada javnih izvršitelja u Crnoj Gori, potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin, u prisustvu direktora Direktorata za građansko zakonodavstvo i nadzor Ibrahima Smailovića, primio je delegaciju Komore koju je predvodio predsjednik Vidak Latković sa predsjednicom Skupštine Komore Anom Nikić i članicom Izvršnog odbora Komore Snežanom Pavličić.

Opširnije

ANALIZA NADZORA RADA JAVNIH IZVRŠITELJA U 2018. GODINI

Ministarstvo pravde Crne Gore - Direktorat za građansko zakonodavstvo i nadzor, u okviru svog Godišnjeg plana za 2019. godinu, I kvartal, sačinilo je analizu nadzora rada javnih izvršitelja u 2018. godini.

Preuzmi Analizu

Opširnije

Saopštenje povodom napada na imovinu javnog izvršitelja Veselina Šćepanovića

Povodom posljednjeg napada na imovinu javnog izvršitelja Veselina Šćepanovica iz Bara, Komora javnih izvrsitelja najoštrije osudjuje napad i zahtijeva od nadležnih državnih organa da sprovedu istražne radnje, te otkriju i procesuiraju počinica. 

Opširnije

Bilten Komore Javnih Izvršitelja

Ovdje možete pogledati dokument

Preuzmi fajl

 

Regionalna konferencija “Obaveza izvršenja odluka Evropskog suda za ljudska prava”

Predsjednik Komore Vidak Latković prisustvovao je regionalnoj konferenciji “Obaveza izvršenja odluka Evropskog suda za ljudska prava” koja je održana 31. januara 2019. godine u hotelu „Hilton“ u Podgorici, u organizaciji Programske kancelarije Savjeta Evrope u Podgorici i Kancelarije zastupnika Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu.

Opširnije

Info

Ovdje možete pronaći imenik Javnih izvršitelja Crne Gore. Detaljnije...

Ovdje možete preuzeti uredbu o terifi javnih izvršitelja. Detaljnije...

Poslednje novosti

Kontakt

  • Add: Ulica Moskovska 28 A. Podgorica Crna Gora
  • Tel: +382 (0) 20 240 306
  • Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Vi ste ovdje: Home Vijesti