Vijesti

Održana obuka za podnošenje izveštaja o imovini i prihodima Agenciji za spriječavanje korupcije

 

U susret ovogodišnjem podnošenju izveštaja o imovini i prihodima Agenciji za spriječavanje korupcije, koja obaveza je javnim izvršiteljima propisana odredbom člana 31a  Zakona o javnim izvršiteljima ("Sl. list CG", br. 17/2019 od 19.03.2019. godine), dana 10.2.2020.godine, u prostorijama Agencije je održana obuka o načinu popunjavanja i podnošenja izveštaja o imovini i prihodima javnih izvršitelja.

 

U toku obuke date su važne preporuke kako se na pravilan način unose podaci u Izveštaju, te na koji način je potrebno isti dostaviti Agenciji za spriječavanje korupcije.

Službenici Agencije su istakli da ukoliko bude neophodna pomoć prilikom ovogodišnjeg podnošenja izveštaja, javni izvršitelji su slobodni da im se obrate putem njihovih kontakt telefonskih brojeva i email adresa, koji se nalaze na zvaničnoj web stranici Agencije.

Tokom obuke polaznicima je podijeljen informativno-edukativni materijal: Antikorupcijski zakoni, Konvencije o korupciji, flajeri i sl.

 

 

KOMORA JAVNIH IZVRŠITELJA

 

Info

Ovdje možete pronaći imenik Javnih izvršitelja Crne Gore. Detaljnije...

Ovdje možete preuzeti uredbu o terifi javnih izvršitelja. Detaljnije...

Poslednje novosti

Kontakt

  • Add: Ulica 13.jula br. 17. Podgorica Crna Gora
  • Tel: +382 (0) 20 240 306
  • Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Vi ste ovdje: Home Vijesti Održana obuka za podnošenje izveštaja o imovini i prihodima Agenciji za spriječavanje korupcije